03 July, 2013

Jahu njuz: The Fall na listi najboljih serija u proteklih šest meseci

Jahu njuz je iz mora izvanrednih najnovijih serija, ali i onih sa aktuelnim sezonama, sačinio listu 10 najboljih. Nakon prve polovine tekuće godine, bili smo u prilici da gledamo veliki broj odličnih serija, a sa nekima od njih verovatno ni najvernija publika nije uspela da održi tempo.

Praveći osvrt na predhodnih šest meseci, odredjene televizijske serije su dokazale da su vredne pažnje. Na listi je i serija "The Fall" u kojoj Džilijan tumači glavnu ulogu ("Hanibal" je takodje na listi). Ovo je spisak deset najboljih, po mišljenju pomenutog sajta:

10. "Ludi sa Menhetna" ("Mad Men")
  9. "Hanibal"
  8. "Top of the Lake"
  7. "Pravednik" ("Justified")
  6. "Parks & Recreation"
  5. "The Americans"
  4. "The Fall" *
  3. "Ometeni u razvoju" ("Arrested Development")
  2. "Rectify"
  1. "Igra prestola"

* Tokom poslednjih nekoliko godina, britanska televizija je uz pomoć zvučnih naslova - "Dauntonska opatija" i "Luter" uspela da privuče veliki broj američkih gledalaca  —  ipak, serija "The Fall", kanala BBC 2, koja je premijerno prikazana na Netfliksu, mogla bi da bude i najozbiljnija do sada. Pet epizoda prve sezone uporedno prikazuju likove Pola Spektora (Džejmi Dornan), serijskog ubice žena u Belfastu i načelnice Stele Gibson (Džilijan Anderson), koja pokušava da mu stane na put. Može se reći da je prva sezona kratka, ali njen jedinstven kvalitet, inteligencija i tenzija će ostati  u vama mnogo nakon njenog završetka.


Opširnije: news.yahoo.com

0 komentar(a):

Post a Comment