20 March, 2014

Dosije X kao društvena igra

Fanovi Dosijea X će ovog leta imati potpuno nov način da pronadju istinu, uz izdanje nove igre na tabli. Igrači će imati mogućnost da se nadju u ulozi Moldera, Skali i Dosije X tima dok istražuju globalne zavere i pretnje boreći se protiv članova Sindikata.

"Za mene nema uzbudljivijeg izdanja od Dosijea X", izjavio je direktor novih poslova kompanije IDW, Džeri Benington. "Ko ne bi poželeo da igra promućurnog Foksa Moldera ili izvanredno inteligentnu Dejnu Skali? Koja serija je proizvela bolje klasične negativce od Dosijea X? Još uvek se sećam kada sam pokušavao da zaspim gledajući Čoveka-metilja po prvi put. Sada nudim fanovima priliku da iznova gube san!"

Ova igra na tabli će najviše biti fokusirana na materijal iz prve tri sezone serije, dajući fanovima šansu da krenu od početka samog fenomena. IDW Games je odabrao najboljeg dizajnera Kevina Vilsona, koji razvija strategiju igre. Priznati umetnik menton3 svojim talentom doprinosi umetničkom konceptu igre i fenomenalnoj izradi omota. Igra je dizajnirana za partiju u kojoj učestvuje izmedju dva i pet igrača, u trajanju izmedju šezdeset i devedeset minuta. Igrači će se suprotstaviti jednom od prijatelja koji će kontrolisati Pušača i njegovu malicioznu mrežu.

IDW Games će objaviti igru tokom jula uz preporučenu cenu od 59.99 dolara.


Izvor: IDW Games
Foto: IDW.com

0 komentar(a):

Post a Comment