02 May, 2014

Džilijan Anderson: U Vašingtonu je svet drugačiji

U aktuelnoj drami "Kriza", Anderson tumači lik direktorke Meg Fič, koja je suočava sa otmicom svoje ćerke. Još na početku serije saznajemo da je njena majka zapravo Megina rodjena sestra, FBI agentkinja Suzi Dan (Rejčel Tejlor).

Džilijan je odvojila vreme i odgovorila na nekoliko pitanja u razgovoru sa novinarkom sajta Zap2it.

Zap2it: "Kakvu ličnost predstavlja Meg?"

Anderson: "Ona je tvrd orah. Predstavlja, najverovatnije, jedan od najodlučnijih likova koje sam tumačila do sada. U odnosu na ostale, ona je previše mejnstrim. Ako je uporedim sa ostalim ulogama... kao što su gospodjica Havišem iz 'Velikih očekivanja', Stela Gibson iz 'Pada' i Skali, radi se o odlučnim, kompleksnim ženama ... Meg je ipak najviše mejnstrim u odnosu na njih."

Zap2it: "Da li poznajete neku ženu kao što je Meg?"

Anderson: "Ona je iz Vašingtona, ali koliko sam razumela, u Vašingtonu je svet drugačiji i nepoznat mi je, ali nadam se da naslućujem u potpunosti o čemu se radi. Ipak, poznajem dosta jakih žena pogotovu iz poslovnog i sveta kreativne umetnosti. Neke od njih bi mogle da budu njene sestre. Mislim da Meg komanduje takvom vrstom pažnje."

Zap2it: "Kako izgleda tumačiti takvu ženu?"
 
Anderson: "Samo samo još jednom do sada tumačila lik koji bi komandovao takvom pažnjom ulaskom u prostoriju u kojoj se nalaze veoma moćni ljudi. Zanimljivo je i zabavno posedovati takvu moć."


0 komentar(a):

Post a Comment