02 May, 2014

Džilijan Anderson i Vizija vatre

Prvi roman glumice Džilijan Anderson i pisca bestselera Džefa Rovina predstavlja naučno-fantastični triler epskih razmera.

Renomirani dečji psiholog Kejtlin O'Hara je samohrana majka koja se trudi da raspodeli vreme izmedju posla, svog sina i propalih pokušaja da bude u stabilnoj emotivnoj vezi. Njen svet se naprasno okreće naglavačke kada Maanik, ćerka indijskog ambasadora Ujedinjenih nacija, počinje nesvesno da priča i doživljava vizije nasilja. Kejtlin je sigurna da njeni napadi imaju veze sa nedavnim pokušajima atentata na ambasadora, što je eskaliralo nuklearnim tenzijama izmedju Indije i Pakistana do opasnih razmera. Medjutim, kada tinejdžeri širom sveta budu doživljavali slične vizije kao i Maanik, Kejtlin će shvatiti su su mračne sile stupile na scenu.

Na Haitiju, studenkinja stavlja ruke oko vrata, daveći se na suvom. U Iranu, dečak se iznenada i neočekivano spaljuje. Životinje se takodje ponašaju iracionalno, od pacova u Njujorku do ptica u Južnoj Americi i običnih kućnih ljubimaca. Dok je Azija na pragu nuklearnog rata, Kejtlin je u trci putujući planetom ne bi li otkrila mistične veze izmedju ovih naizgled nepovezanih incidenata, spasila svoju pacijentkinju, a verovatno i ceo svet.

Roman na 320 stranica će se naći u prodaji 7. oktobra po ceni od 18,63 dolara za tvrdi povez i 20,24 dolara za audio knjigu. Kupovina u predprodaji je moguća preko Amazona.



Izvor: Amazon / Foto: addicted2heroines.com

0 komentar(a):

Post a Comment