12 October, 2014

Džilijan na Tviteru


Anderson je u četvrtak uveče razgovarala sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Tviter.

Na pitanje o osobi koja je najviše uticala na njen život, Džilijan je imenovala svoju dvadesetogodišnju ćerku Pajper, koju je dobila sa prvim suprugom, Klajdom. "Verovatno moja ćerka. Rodjena je u vreme kada je trebalo da upravljam svojim prioritetima."
 
Uz uzbudjenje praćeno perspektivom knjige, inače prve iz trilogije, glumica je navela mogućnost filmske adaptacije. "Oduvek sam volela naučno fantastične filmove, pogotovu 'Bliski susret treće vrste' i 'Osmi putnik' sa Sigurni Viver, i raduje me ideja da ova knjiga može da pronadje put do velikog platna."

Džilijan se nada da će lik Kejtlin iz "Vizije vatre" podariti još jedan jak ženski lik, kao što je slučaj sa Stelom Gibson iz "Pada". "Želim da učestvujem u stvaranju ženskih likova koji su kompleksni poput žena iz stvarnosti."

Svojim znatiželjnim pratiocima, kojih u ovom trenutku ima 132000, odgovorila je na pitanja o omiljenoj užini (čokoladni kolači preliveni pirinčem) i omiljenoj knjizi ("The Goldfinch").

Jedan od korisnika mreže upitao je Džilijan za status dugoočekivanog trećeg "Dosije X" filma, a ona je nagovestila: "Nada je negde tamo".





Konverzacija: GillianA

0 komentar(a):

Post a Comment