08 May, 2013

Robert Patrik u rimejku drame iz osamdesetih

Robert Patrik je prihvatio ulogu u rimejku romantične drame iz 1981. pod nazivom "Beskrajna ljubav" ("Endless Love"). Univerzal Pikčers je pre godinu dana najavio planove za ovaj rimejk. U originalnoj verziji, koja je inače doživela osrednji uspeh na boks-ofisovoj listi, glavne uloge tumačili su Martin Hjuit i Bruk Šilds.

Radnja ovog filma smeštena je u predgradje Čikaga. Tinejdžeri Džejda Baterfild i Dejvid Akselrod se zaljubljuju na prvi pogled, kada ih upoznaje Džejdin brat Kit. Njena porodica je poznata po boemskom načinu života, pa im strastvena veza njihove ćerke sa neznancem nije predstavljala problem, dozvoljavajući im čak da vode ljubav u Džejdinom krevetu. Za razliku, Dejvidovi roditelji su dosadni; bogati politički aktivisti koji se ne mešaju u njegov život.

Patrik će u ovom rimejku tumačiti Dejvidovog oca Artura, dok će zaljubljene tinejdžere glumiti Aleks Petifer i Gabriela Vajld. Režiserka filma biće Šejna Festi, dok su producenti Skot Straber, Pamela Abdi, Džoš Švarc i Stefani Sevidž. Izvršni producent je Trejsi Falko.

Glumac trenutno radi na snmanju šeste sezone serije "Prava krv", a najnoviju ulogu na filmu je ostvario u naslovu "Identity Thief" (Univerzal). Njevog sledeći projekat je uloga oca Amande Sajfrid u biografiji o Lindi Lovlejs.



Izvor: Dedlajn

0 komentar(a):

Post a Comment